Etäopeta Studin avulla

Tämän hetkisen tilanteen huomioiden, olemme päättäneet avata oppimateriaalimme koulujen, oppilaiden ja vanhempien käyttöön Suomessa kevätlukukauden 2020 loppuun saakka.

Toivomme näin ollen auttavamme oppilaita ylläpitämään yhteydenpitoa koulumaailmaan ja opettajiin. Ilmainen materiaali sisältää oppimateriaalimme kaikista sivustollamme olevista oppiaineista kaikilla kielillä videoiden ja tietovisojen muodossa. Alla lyhyt video-opastus käytön aloittamiseen ja materiaalien käyttöön!

Luo tili

Mikä Studi on?

Studi sisältää lyhyitä animoituja opetusvideoita, joita oppilaat voivat katsella yksin tai yhdessä koko luokan kanssa. Videoissa on kiehtova tarina, joka luo kontekstin aiheelle ja motivoi oppilaita heidän perehtyessään opetettavaan sisältöön, joka on tiivistetyssä ja helposti lähestyttävässä muodossa. Lisäksi äänen, kuvan ja tekstin yhdistelmä auttaa oppilaita saamaan paremman kokonaiskuvan opeteltavista käsitteistä. Studin videoihin kuuluu tietovisoja, joiden avulla oppilaat voivat testata tietojaan aiheesta. Niiden avulla oppilaat voivat kerrata oppimaansa ja valmistautua kokeisiin.

Studissa on tällä hetkellä tarjolla yhdeksän oppiainetta: Matematiikka, Fysiikka, Kemia, Biologia, Maantieto, Historia, Yhteiskuntaoppi, Uskonto ja Terveystieto

Saatavilla olevat kielet

Suomi

Ruotsi

Englanti

Arabia

Somali

Dari

Tigrinya

Tulossa olevat kielet

Thai

Puola

Saksa

Espanja

1. Luo käyttäjätili

Saadaksesi pääsyn materiaalipankkiimme tulee sinulla olla käyttäjätili, niin oppilaana kuin opettajanakin. Saat rajattoman pääsyn videoihimme ja tietovisoihimme kevätlukukauden ajan, jonka jälkeen tilisi muuttuu takaisin ilmaistiliksi jossa on rajallinen pääsy materiaaleihimme. Luodaksesi tili, mene osoitteeseeen www.studi.fi. Klikkaa “Kokeile Studia”.

2. Sisäänkirjautuminen

Kun olet luonut Studi-tilin voit kirjautua sisään. Mene kotisivuille www.studi.fi ja klikkaa Kirjaudu juuri luoduilla tunnuksillasi.

3. Löydä materiaali

Voit löytää sopivaa materiaalia kahdella eri tavalla. Voit joko etsiä oppiainelistasta, joka avauu osoittaessasi nuolella “Oppiaineet” valikkoa, tai voit hakea käsitettä hakuvalikosta “Hae”.

4. Jaa materiaaleja

Voit jakaa videot oppilaillesi tai luokkakavereillesi. Se on helppoa: Kopioi ja liitä! Mutta muista, niin oppilaiden kuin opettajienkin tulee luoda itselleen käyttäjätunnukset nähdäkseen kaikki videot alusta loppuun.